obst testar foundation (eller vad det nu var för något)

Idag köpte jag tidningen solo, mest för att det medföljde mascara och ett sminkprov.
Som mina närmaste vet är jag inte det mest solbrända fåret i hagen, jag är snarare åt det transparenta hållet. Solen tar inte alls och jag ser dessutom väldigt konstig ut i BUS. Gör mig dock ingenting, jag leker blek och öööh intressant.
I alla fall, den här foundationen (?) verkade vara för "normalhy". I mitten på skalan av nyanser för att passa så många som möjligt.
Jag var helt enkelt tvungen att testa.
På första bilden har jag foundationen och på andra är jag osmi... närå. Tvärtom såklart. Gö-höö! *skrattar som janne långben, bara så att du vet det*.

Tro mig, jag smetade ut krämen så mycket det gick för att få till någon slags verklighetstrogen hudton, det gick inte. Fläckigt blev det också, nästan så att jag ser upp till fjortisarna som orkar stå och kladda med detta varje dag.
I och för sig är det många av dem som går runt med foundationfläckar i ansiktet... Okej jag ser inte upp till dem, alls.

Rolig fredagskväll i all fall. Ensam, med foundation och för mycket socker.

//obst

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Alltså, du är snygg i blek! Jag är också bleeeek, men det är nog för att jag undviker att sola för det skadar huden (eller mest för att det är så förbannat tråkigt...) :P

2009-10-24 @ 08:10:19
URL: http://kajsamagdalena.blogspot.com
Postat av: K

NICE FJORTISLOOK DU VILL JU VARA YNGRE HAHAHA DU ÄR ANMÄLD FÖR HELGENS JIPPO HÖR AV DIG OM DU INTE KOMMER.

2009-10-26 @ 12:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0